Trouwen

Als je gaat trouwen is wil je dat het een dag wordt zoals zoals jij en je aanstaande graag willen

Trouwen als ultieme bezegeling van jullie liefde. Zo’n mooie dag verdient het om tot in de puntjes geregeld te zijn en om ruimte te bieden voor al jullie eigen, fantasierijke, gekke, praktische en feestelijke wensen. Dus denken we graag met je mee over hoe jullie ideale bruiloft eruit ziet. Trouwen op één van de mooiste plekjes van Amsterdam, namelijk op een schip met romantisch uitzicht, is sowieso ideaal, toch?

Lizboa is een officiële trouwlocatie en dus kun je het hele evenement, van het jawoord tot de taart, van de receptie tot een overheerlijk diner en een feest tot in de kleinste uurtjes van de nacht bij ons plaats laten vinden. Slechts één onderdeel van het trouwen, zoals de plechtigheid of de receptie, kan natuurlijk ook. En wil je trouwen in een speciaal thema? Bescheiden feestje of helemaal over de top? Geen probleem, alles kan. Wij staan jullie graag bij met tips en adviezen. Zowel wat betreft de catering als de styling. Vinden wij een eer én hartstikke leuk.

Dus neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Het team van de Lizboa staat voor je klaar, voor al je praktische vragen en trouwwensen.

Trouwen in Amsterdam doe je op de Lizboa.