Het Schip

Het schip Lizboa ligt aangemeerd aan de Veemkade in Amstetrdam. De Lizboa heeft drie dekken waar wij handig gebruik van maken. Je huurt in principe altijd het hele schip en afhankelijk van het programma bekijken we samen welke ruimte zich het beste leent voor welk onderdeel.

Het ruim

Intiem en sfeervol. Ceremonie tot 120 personen. Diner tot 100 personen. Dansen tot 250 personen. Kijk door de patrijspoorten zó het IJ over.

De salon

Klassieke sfeer met veel lichtinval. Diner tot 50 personen. Receptie tot 100 personen.  Ceremonie tot 60 personen. Prachtige bak.

Het bovendek

Fantastisch uitzicht over het IJ en de IJ-oevers. Met een beetje geluk een prachtige zonsondergang. Hier kan getrouwd, gegeten en geborreld worden. Mits de wind blijft liggen.


De historie
De Lizboa is oorspronkelijk een stoomsleepboot uit 1894. Hij is gebouwd in Duitsland. In 2003 is hij helemaal verbouwd waarbij  de prachtige authentieke scheepsdetails zijn in ere gelaten. Zo overzie je het IJ vanuit patrijspoorten.

De Lizboa ligt aangemeerd aan de Veemkade, middenin een uniek stukje Amsterdam. Vanaf het schip overzie je het KNSM-eiland en het Java-eiland, plekken die wegens hun unieke architectuur jaarlijks door vele toeristen worden bezocht. Een prachtige locatie!