Feesten

Welk feest je ook wil geven, en wat de aanleiding ook is: Lizboa denkt graag met je mee en is nieuwsgierig naar je plannen.

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een afstudeerborrel, lustrumfeest, verjaardag of bridal shower? Look no further en neem contact met ons op!

Het schip Lizboa biedt diverse mogelijkheden voor elk feest. Hoe we dat weten? Doordat we al jaren met veel plezier talloze verschillende feestjes hebben mogen meemaken. En organiseerden. En hebben gesproken met heel veel verschillende feestgangers.

Dus zeg het maar. Wil je een groots en spetterend feest inclusief DJ om je 31e levensjaar mee in te luiden? Of liever een intiem diner dansant met je naasten? Wij hebben ervaring met een keur aan feesten en denken graag met je mee over een passend concept. Zodat we van jouw feest of borrel een fantastische ervaring kunnen maken.

Laat je fantasie de vrije loop. Wil je een te gekke aankleding met glitters en palmbomen? Of een stijlvol strak vormgegeven setting voor een zakelijk diner? Op Lizboa is het allemaal mogelijk. Al moeten we er wel bij zeggen dat de unieke maritieme stijl die Lizboa heeft op zichzelf ook al een perfect decor vormt.

Op het gebied van eten en drinken is alles mogelijk. Van fingerfood tot compleet buffet. In de zomer kunnen we een BBQ buiten zetten, in de winter kaasfonduen. Klinken met champagne kan altijd!

Als je inspiratie zoekt of je bent benieuwd naar wat mensen vóór jou hebben gedaan, dan kun je onze Facebookpagina liken, waarop we regelmatig nieuwe feestfoto’s plaatsen.