Events

Ook voor events is de Lizboa is een unieke locatie in Amsterdam

Op het schip Lizboa kan men in een sfeervolle nautische omgeving tafelen, borrelen en en feesten. Maar ook voor vergaderingen, seminars, presentaties, conferenties en andere events biedt de Lizboa een uitstekende plek.

De atmosfeer in de Lizboa is authentiek en rustiek. Hier kunt u in alle rust een vergadering voorzitten, een presentatie geven of een seminar houden. Gecombineerd met een uitgebreide lunchtafel of een diner, het kan allemaal. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Lizboa biedt een sfeervolle en inspirerende omgeving

.. voor een vergadering, seminar of presentatie. Wij hebben alle faciliteiten in huis, van wireless internet tot een beamer met projectiescherm. Laat ons weten wat u voor ogen heeft. Uiteraard zorgen we voor hapjes en drankjes, of we verzorgen een lekkere lunch. Lizboa is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. En er is voldoende parkeergelegenheid.

Ons team heeft veel ervaring met allerlei soort bijeenkomsten en events. Want de Lizboa in Amsterdam is niet alleen een geslaagde locatie voor een feestje, ook voor een zakelijke meeting of seminar kunt u bij ons terecht. Wij hebben alle faciliteiten in huis dus u hoeft zich alleen bezig te houden met de inhoud. Met de prettige mogelijkheid om even op het bovendek te stappen, de wind om de oren te voelen, te genieten van het uitzicht en met een frisse blik de vergadering weer in te stappen.

Lizboa in Amsterdam is een unieke plek, geschikt voor elk event!