Dineren

Sfeervol dineren met een prachtig uitzicht op de Lizboa

Je wil een sfeervol diner organiseren of een banket. Je zoekt hiervoor een geschikte locatie maar ook de knowhow van een ervaren kok. Dan is het schip Lizboa de perfecte plek om aan te meren.

Dineren op de Lizboa staat om vele redenen garant voor een prachtige avond. Het uitzicht, de authentieke maritieme sfeer, de gastvrije ontvangst. Maar voor de gastheer begint de voorpret al veel eerder. In overleg met onze kok kun je je gedroomde menu samenstellen. Een wildtafel in oktober, een fris buffet met Italiaanse antipasti of een uitgebreid zeebanket. Of iets totaal anders. Wij zijn altijd benieuwd naar de fantasierijke ideeƫn van onze gasten als het gaat om dineren!

Het samenstellen gaat verder dan alleen praten, want als je dat wil gaan jullie ook samen naar de groothandel. Dan kun je zelf kiezen welke stukken vlees je precies wil en je samen goed laten adviseren over seizoensgroenten en bereidingswijzen.

Natuurlijk worden er ook passende wijnen uitgezocht bij het menu. En denk ook aan andere opties om te dineren, zoals een walking dinner of een BBQ. Overigens, op Lizboa werken we zoveel mogelijk met regionale en biologische producten. Geheel biologisch of vegetarisch dineren kan natuurlijk ook.

Dus neem gerust contact op als je meer wil weten over onze mogelijkheden voor een groepsdiner op deze prachtige locatie.

klik hier voor het foodbookKlik hier als je een kijkje wil nemen in het foodbook

Klik hier als je de prijslijst wil doornemen